Πολιτική διπλωματία των οπορτουνιστών.

Πολιτική διπλωματία των οπορτουνιστών.
Τα έργα στις μέρες μας μεγάλα, κι κυκαιώμανη τέφρα σμπαραλιάζει τα όνειρα των λαών. Τα έργα που μένουν στις μέρες μας, είναι η τεφρόμενη γης, και τα όνειρα του λαού, βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο.
Το φως στις μέρες μας, κινδυνεύει να γίνει όμηρος των αστών, και το παιχνίδι, μπαλάκι, ρίχνεται από την πολιτική διπλωματία των οπορτουνιστών.
Βλέπεις, διπλωματική υπηρέτες των αστών είναι οι οπορτουνιστές, που εσύ λαέ άμοιρε και απληροφόρητε κινδυνεύεις λόγω συνέχισης των, να βρεθείς θύμα πολιτικών συγκρούσεων για τα κέρδη, βγαλμένα μέσα απ’ το αίμα.
Το πολιτικό προσωπικό της οπορτουνιστικής πτέρυγας εγγυάται τα κέρδη και το χάος, και ένα λαό έτοιμο να κατασπαράξουν οι λύκοι οι μονοπωλιακοί,
Ανυπεράσπιστο, απ’ τα δεινά που θα δημιουργήσουν οι ίδιοι.
Εξάλλου πως θα μπορούσε, η οπορτουνιστική αριστερά του Κύρκου, αυτό το μόρφωμα, να μην προδώσει τις αξίες και τα ιδανικά τους αγώνες του Ελληνικού λαού και του Ευρωπαϊκού.
Να τις παραδώσει, όλες τις αξίες και ότι έχει απομείνει, στα ιμπεριαλιστικά θεριά.
Το μόνο που τους έχει απομείνει είναι η θηλιά στο λαιμό, μαζί κι μαμά ο καπιταλισμός τους, κι υγιής επιχειρηματίες τους, δηλαδή αυτό το μόρφωμα των οπορτουνιστών, των αστών και των ναζιστικών, μόρφωμα.
Η συνταγή να γλιτώσουν απ’ το λυντσάρισμα των άλλων είναι η συντριβή τους, για να ξημερώσει η αυγή και το αύριο. Νίκος Μπελογιάννης.

Μανώλης Δρακάκης Ποιητής Συγγραφέας μέλος της εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s