Πως είναι είναι ο πραγματικός άνθρωπος στην ανατέλλουσα κοινωνία.

Στην ανατέλλοντα κοινωνία ο άνθρωπος πρέπει ‘χει πίστη στα ιδανικά τ’ ανθρώπινα, πρώτον, να είναι ευγενής,   δεύτερον φιλότιμος, τρίτον φιλόσοφος, τέταρτον αληθινός, πέμπτον κομμουνιστής και μαχητής της ελευθερίας και της δημοκρατίες του σοσιαλισμού κομμουνισμού.

Στην ανατέλλοντα κοινωνία, ο πραγματικός άνθρωπος, είναι εκείνος ο σύγχρονος ο τεχνολογικά και επιστημονικά ανεβασμένος, αυτός ο άνθρωπος που θα γκρεμίσει το Σάπιο, το ξεπερασμένο και γερασμένο, και στη θέση του θα οικοδομήσει και θα ριζώσει του ονείρου το καινούργιο, η οργάνωση του λόγου, ο σοσιαλισμός.

Στη θέση των ιμπεριαλιστικών πολέμων, ο πραγματικός άνθρωπος, θα χτίζει την ειρήνη, στην ανατέλλοντα κοινωνία, την επιστημονικά σχεδιασμένη.

Ο πραγματικός ανθρώπος, θα είναι ένας λαός, ο φιλόσοφος επαναστάτης αληθινός, μάχιμος της ελευθερίας, του σοσιαλισμού, προλεταριακός, γεννημένος για το δίκιο. Θα είναι εκφραστής καθημερινά, του νέου, ντύσει ευτυχία των ανθρώπων, ο καθοδηγητής των ανώτερων ιδανικών, του κομμουνισμού, της αταξικής κοινωνίας και της αρμονίας.

Δρακάκης Μανώλης ποιητής συγγραφέας κείμενο κοινωνικό θεωρητικό πολιτικό στο θείο ενσαρκωμένο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s